Kaleva.plus: kulttuuri käy vaaliteemaksi (Lue vastaukseni Kalevan kyselyyn)

Kalevassa julkaistiin tänään (22.10.2008) kulttuurikyselyn tulokset. Alla suora lainaus Kaleva.plussasta:

Kunnallisvaaliehdokkaat eivät suinkaan ole unohtaneet kulttuurikysymyksiä kaiken vaalitohinan keskellä.

Tämä kävi hyvin ilmi, niistä vastauksista, jotka kulttuuritoimitus sai viikko sitten Kalevassa esittämiin kymmenen kulttuuriaiheiseen väittämään. 56 ehdokkaan vastaukset olivat sekä perusteellisia että hyvin perusteltuja ja osoittivat, että ainakin valtuustoon pyrkiessään kunnallispolitiikasta kiinnostuneet pitävät kulttuuriteemat mielessään.

Oululaisten lisäksi Kalevan kyselyyn vastasi kaksi kiiminkiläisehdokasta sekä yksi haukiputaalais- ja yksi kempeleläiskandidaatti.

Itse Kalevan kulttuurisivujen lukijana bongasin kyselyn ja riensin oitis siihen vastaamaan. Ympäristökuntien ehdokkaiden vastaukset jäivät vähäiseksi, joka on ymmärrettävää sillä suurin osa kysymyksiä kosketteli Oulun kaupungin kulttuurielämän teemoja. Vastaukseni löytyvät täältä (vieritä sivua, tai hae nimelläni)

About LaruX